dilluns, 2 de novembre del 2009

tallers de noves tecnologíes

Això és el que he trobat sobre les noves tecnologies a l'escola:

Aquest text ens parla de les noves tecnologies i els problemas que comporten a l'hora de comunicar-se els fills amb els pares i familiars. Per això existeixen unes clases on s'imparteixen una serie d'activitats per ajudar als pares i avis a sapiguè utilitzar bé un ordinador i per assegurar-se que els seus fills fan un bón us d'internet.

Està molt bé la idea que donen de proposar tallers per als adults de noves tecnologíes, ja que penso que és una bona oportunitat per a les famílies. Com diu la meva companya CARLA les escoles s'estan adaptan a les noves tecnologies no pas al contrari .
A les escoles s'està treballant molt amb les noves tecnologíes per fer treballs, i amb aquests tallers els pares i la família podran ajudar-los a compendre el que no entenen, podran treballar junts i podran gaudir d'aquestes.

1 comentari:

  1. Hola Mònica.
    He estat llegint el teu escrit dels tallers de les noves tecnologies i crec que et pot semblar interessant la publicació que he fet en el meu bloc de l'ús de les TIC i els avantatges i inconvenients que porta.
    Aquest es el meu bloc:
    http://xeniacs.blogspot.com/

    ResponElimina